Tombolawinnaars ‘Waaslandcross Sint-Niklaas’

Op zaterdag 22 december 2018 namen meer dan 30 cyclocrossers met een handicap deel aan de ‘Waaslandcross’ in Sint-Niklaas, meteen ook de vijfde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.
 

22 december 2018

Tijdens de ‘Waaslandcross’ in Sint-Niklaas organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be  met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 4 januari 2019. De prijzen worden begin januari verzonden naar de winnaars.

De winnende tombolanummers zijn:

•    VIP-arrangement voor de ‘Soudal GP in Leuven’: 012323
•    Gesigneerd shirt Greg Van Avermaet: 010645 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 010660
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012224
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012333
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 010648

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.
De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website.  
 

Waaslandcross
Deel dit artikel: