Tombolawinnaars 'Soudal GP Neerpelt’

Op zaterdag 27 oktober 2018 namen bijna 30 cyclocrossers met een handicap deel aan de 'Soudal GP Neerpelt’, meteen ook de start van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.

Tijdens de 'Soudal GP Neerpelt’ organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs.

27 oktober 2018

Staat jouw winnend tombola-lot ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be  met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot 12 november 2018.

De winnende tombolaloten zijn:

  • VIP Receptie voor GP Hasselt van 1 december (voor 2 personen): 01086
  • Gezinsabonnement Zoo Antwerpen/Planckendael: 03833
  • Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 02255
  • Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 03839
  • Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 01110
  • Activity tracker: 01089
  • Activity tracker: 03822

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website  

Soudal GP Neerpelt
Deel dit artikel: