Tombolawinnaars ‘Hexia Cyclocross Gullegem’

Op zaterdag 5 januari 2019 namen meer dan 20 cyclocrossers met een handicap deel aan de ‘Hexia Cyclocross Gullegem’ meteen ook de zesde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.
 

05 januari 2019

Tijdens de ‘Hexia Cyclocross Gullegem’ organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be  met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 20 januari 2019. De prijzen worden nadien verzonden naar de winnaars.

De winnende tombolanummers zijn:

•    VIP-arrangement voor 2 personen voor de ‘Hexia Cyclocross Gullegem’ 2020: 04027 
•    Total-tankkaart ter waarde van 250 euro: 01683 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 04019 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 01671 
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 01696
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 04048

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website   


 

Hexia Cyclocross Gullegem
Deel dit artikel: