Tombolawinnaars ‘Brico Cross Essen’

Op zaterdag 8 december 2018 namen cyclocrossers met een handicap deel aan de ‘Brico Cross Essen’, meteen ook de vierde wedstrijd van de ‘Total G-supporterstrofee’. De ‘Total G-supporterstrofee’ is een regelmatigheidscriterium van 8 internationale cyclocrosswedstrijden waar sporters met een handicap de kans krijgen om hun eigen sportieve uitdaging aan te gaan op het parcours van de profs.
 

10 december 2018

Tijdens de ‘Brico Cross Essen’ organiseerde G-sport Vlaanderen vzw een tombola ten voordele van G-sport. Onderstaande tombola-nummers werden door een onschuldige hand geloot, meteen goed voor een leuke prijs. Staat jouw winnend tombola-nummer ertussen? Stuur dan een foto of scan van je tombola-lot naar info@gsportvlaanderen.be met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mailadres) en we zorgen ervoor dat je prijs jouw richting uitkomt. Reageren kan tot uiterlijk 20 december 2018.

De winnende tombolanummers zijn:

•    VIP-arrangement voor de ‘Brico Cross Essen’ editie 2019: 011923
•    Cadeaubox Duvel: 011870
•    Geschenkverpakking Gouden Carolus Tripel: 011972
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 011905
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 011963
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 012100
•    Boek ‘Sporthelden met een beperking’: 011951

Bedankt aan alle mensen die één of meerder lotjes hebben gekocht ten voordele van G-sport. De verzamelde euro’s wenden we aan om personen met een handicap aan het sporten en bewegen te krijgen.

De ‘Total G-supporterstrofee’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen G-sport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos, Sport Vlaanderen en Total als titelpartner. Meer weten over de ‘Total G-supporterstrofee’? Neem dan een kijkje op onze website

 


 

Brico Cross Essen
Deel dit artikel: