Maak kennis met de jury!

De inmiddels 4e editie van onze crowdfunding campagne blijft groeien: dit jaar zijn maar liefst 54 dossiers ingediend. Alle 54 projecten hebben een droom die ze willen realiseren… maar welke projecten gaan door en kunnen deelnemen aan de campagne? Hierover beslist een 4-koppige jury, elk met een eigen expertise en invalshoek. 

Met trots en plezier stellen wij ze aan je voor!

10 juli 2020
de jury

Lieven De Maesschalk
Innovationmanager Mobilab & Care @Thomas More. Zijn ervaring als innovatiemanager waarbij hij het raakvlak tussen technologie en zorg centraal zet, is een versterking voor onze crowdfunding.

Lieve Van Cutsem
Docent aan UCLL campus Sociale School. Haar passie die ze uitdraagt voor personen met een beperking en haar sensibiliserende rol die ze hierin opneemt is een meerwaarde voor onze jury.

Kenneth Masco
Movement coach bij Nike. Door zijn invalshoek vanuit de bedrijfswereld is hij de ideale aanvulling. Dé combinatie van business en sportmateriaal.

Anthony Liekens
Mad scientist (team Scheire). Interaction design researcher. Zijn passie voor innovatie en zin om technologie voor iedereen toegankelijk te maken mag niet ontbreken in onze jury.

Hoe gaat de jury te werk? Zij nemen stuk voor stuk alle dossiers door en gebruiken objectieve criteria zoals: kwaliteit van het dossier (volledigheid, benodigde documenten aanwezig, …), de impact van het project, is er een gedegen plan van aanpak wat betreft eigen fondsenwerving en is er een gedegen plan wat betreft promotie, communicatie en samenwerking? Zo wordt, na een gezamenlijke deliberatie, een weloverwogen beoordeling gevormd per project.

Alle projecten mogen voor eind juli bericht verwachten van het G-sport Vlaanderen team!

Deel dit artikel: