Hoogdag voor G-sport dankzij Sterren op de Grasmat

Op zondag 8 september werd het Oscar Vankesbeeckstadion omgetoverd tot de uitvalsbasis van de zesde editie van Sterren op de Grasmat. Tijdens dit evenement namen twintig sterrenrestaurants het tegen elkaar op tijdens een spannend voetbaltornooi ten voordele van G-Sport. Ook de G-sporters zelf, konden er dit jaar genieten van verschillende activiteiten op maat. 

08 september 2019

Het initiatief om Sterren op de Grasmat te organiseren komt van Axel Colonna-Cesari, chef van Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver. De sterrenchef legt uit waarom hij G-sport kiest als goed doel voor dit evenement: “G-sporters verdienen alle kansen om te sporten. Als ik me daar als chef mee achter kan zetten, dan doe ik dat met veel plezier. Als je ziet met welke wilskracht, enthousiasme en doorzettingsvermogen G-sporters sporten, daar kan je daar niet anders dan heel veel respect voor hebben”

Met het tornooi werd een prachtige som van 30.500 euro ingezameld voor G-sport. Bedankt aan alle organisatoren, deelnemende sterrenrestaurants, sponsors en alle helpende handen! 

Geniet nog even mee met de aftermovie en de foto’s van het evenement!

Deel dit artikel: