Hoe als bedrijf steunen?

In 2019 hebben we een nieuwe benaming geïntroduceerd voor onze trouwe sponsors, we noemen hen voortaan ‘G-evers’. Deze term omvat veel meer dan alleen het financiële aspect: een G-ever geeft financiële steun aan de G-sport, maar geeft ook om de G-sport door tijd en aandacht te schenken.

Wij steunen het bedrijfsleven dan weer in hun strategie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door het bieden van een return op maat, zoals bijvoorbeeld het organiseren van een G-sport teambuildingactiviteit, helpen wij mee bij het sensibiliseren van de medewerkers. Een wereld gaat voor hen open. Hun kijk op het leven wordt voor eens en voor altijd veranderd.

BASF over hun supportersrol

"BASF is een trotse supporter van G-sport. Daarom zetten we vol overtuiging onze schouders onder de campagne ‘Supporters voor G-sporters’. Met ons engagement willen we ervoor zorgen dat personen met een handicap hun unieke talenten kunnen ontwikkelen. Zo ontplooien ze zich tot sporters die hun grenzen durven én kunnen verleggen. Dat is sportbeleving in zijn meest pure vorm, sportbeleving die ook binnen onze organisatie en ingesteldheid past."

Wouter De Geest

Wij zijn ook uw supporter 

Steeds meer bedrijven nemen een maatschappelijk engagement op ten aanzien van een goed doel. Terecht, want zo levert maatschappelijk verantwoord ondernemen dubbele winst op: voor de onderneming én voor de samenleving. Daarom dat bedrijven, werknemers, (G-)sporters, scholen, bekende maar ook onbekende mensen… allemaal supporters voor G-sporters kunnen worden. Graag zelfs. Want hoe meer supporters hoe groter het sportplezier! ‘Supporters voor G-sporters’ verenigt iedereen die G-sport een warm hart toedraagt.

Een samenwerking met 'Supporters voor G-sporters' is echter meer dan een warm gevoel. In ruil voor uw duurzaam engagement, betrekken we u actief bij onze realisaties en bieden we u een returnpakket op maat van uw organisatie aan. We doen dit via incentives, hospitality, netwerking en visibiliteit in heel Vlaanderen.

Kris Winters

We organiseren een sportdag voor uw personeel. Geen gewone sportdag maar wel eentje waarbij u zelf kunt basketten vanuit een rolstoel of geblinddoekt een hoogteparcours moet overwinnen.

We bieden een vorming aan rond omgaan met personen met een handicap. Hoe spreek ik een persoon aan die blind is? Moet ik de deur openhouden voor iemand met een rolstoel? Of net niet? Wij geven jou het antwoord!

We brengen onze partners en ambassadeurs graag samen tijdens informele netwerkmomenten. Ideaal om van gedachten te wisselen over Supporters voor G-sporters, maar ook om te netwerken en contacten te leggen met andere bedrijfsleiders.

Los van dit alles zoeken we steeds naar marketingopportuniteiten voor u en voor ons. Heb je zelf een leuke idee om je medewerkers te engageren? Kan je jouw klanten overtuigen om ook supporter te worden? Wij denken met jou na over leuke acties en de beste manier om hier ruchtbaarheid aan te geven. Samen zetten we u en uw engagement optimaal in de markt.

Gilles Dupont