Crowdfunding

UPDATE - crowdfunding editie 2022

Onze organisatie bevindt zich in een fusietraject met Parantee-Psylos met als doel één sterke G-sportorganisatie

Momenteel wordt de opdracht van de toekomstige organisatie volop uitgewerkt om op 1 april samen te smelten tot één organisatie. Tot die tijd kunnen we nog geen definitieve info geven rond een nieuwe editie van de crowdfunding. Hou onze kanalen (website, nieuwsbrief, ...) in de gaten, we geven meer nieuws van zodra de nieuwe organisatie van kracht is. Dank voor je begrip!

 

Crowdfundingscampagne Supporters voor G-sporters

Bij G-sport Vlaanderen vinden wij dat iedereen moet kunnen sporten en bewegen, beperking of niet. Jammer genoeg moeten G-sporters het vaak doen met te weinig middelen. Met de campagne ‘Supporters voor G-sporters’ willen we daar verandering in brengen.

projecten 2021

Ook in 2021 hebben we weer de handen ineen geslagen met clubs, scholen, zorgcentra, ... om hun G-sporters te versterken met nieuwe sportmaterialen en mobiliteitsoplossingen. Want sporten zonder het juiste materiaal is heel lastig. 

Maar liefst 38 G-eweldige projecten werden geselecteerd om mee te doen aan de 5e editie van de crowdfunding. Tot en met 31 december 2021 voerden ze campagne om geld in te zamelen en hun streefdoel te behalen. Lukt dat, dan legt G-sport Vlaanderen de rest bij.