Crowdfunding

Crowdfundingscampagne Supporters voor G-sporters

Ook in 2021 slaan we weer de handen ineen met clubs, scholen, zorgcentra, ... om de G-sportsector te versterken met nieuwe sportmaterialen en mobiliteitsoplossingen. De crowdfunding is opgebouwd volgens het principe van een euro voor een euro. Zo verdubbelt G-sport Vlaanderen elke ingezamelde euro; deze verdubbeling komt weer rechtstreeks van onze sponsors. Daarmee leggen we de focus op verbinden en sensibiliseren.

De opzet is simpel. Elk jaar kan je als organisatie een projectaanvraag indienen. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, nemen wij jouw project mee in de crowdfundingscampagne vanaf 1 september. Een campagne waarmee wij helpen om financiële middelen én aandacht te krijgen voor jouw G-werking. Wij koppelen jullie enthousiasme aan onze expertise. Op die manier zorgen we voor een grote community en zamelen we de middelen in die jouw werking nodig heeft.

tijdslijn crowdfundingscampagne 2021

Crowdfunding 2021 op een rijtje

  1. Projectaanvragen konden worden ingediend van maart t/m mei 2021.
  2. In juni en juli buigt de jury zich over alle ingediende dossiers.
  3. In augustus maken wij bekend welke projecten mogen deelnemen.
  4. Vanaf 1 september gaan de projecten campagne voeren om hun deel van de middelen in te zamelen. Dit kan t/m 31 december 2021.
  5. Streefdoel behaald? Dan kunnen de projecten hun aangepaste sportmaterialen aankopen! 

"Wij zetten ons in om zo veel mogelijk mensen met een beperking het plezier van sporten en bewegen te laten beleven. Maar G-sporters moeten het vaak met beperkte middelen stellen. Met de campagne ‘Supporters voor G-sporters’ willen we daar verandering in brengen."

G-sport Vlaanderen team